Skip to main content
  • Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Bouke en de Elvis Matters band op Boet’n Pop

Afgelopen zaterdag won Bouke Scholten uit Emmen zeer overtuigend de finale van het SBS-6 programma The Tribute, Battle of the Bands. Zoals Spike van Di-Rect zei: Elvis is back in the building and his name is Bouke. Bouke kreeg van de vakjury dan ook 3 tienen voor zijn uitvoering van Suspicious Minds. Ook het publiek was razend enthousiast en beloonde Bouke met een 9,7. Daarmee staan Bouke en zijn band als headliner 3 avonden te spelen voor een uitverkochte zaal in de Ziggodome. En daarbij stopt het ongetwijfeld niet. Want festivals, popzalen en theaters zullen staan te dringen om Bouke en de Elvis Matters band aan de programmering toe te voegen. Gelukkig had de organisatie van Boet’n Pop in Rolde Bouke al ruim op tijd vastgelegd, ze komen dus zaterdag 8 juli spelen in Rolde. En dat niet alleen, er staan nog meer zeer bekwame bands op het programma.

Boet’n Pop wordt op zaterdag 8 juli a.s. geopend door lokale rockband Lekker Fris. Lekker Fris speelt al jaren samen de fijnste rockcovers en is als band zeer geliefd bij de inwoners van Rolde e.o.  
Daarnaast kan het publiek rekenen op de lekkerste nummers van Status Quo uitgevoerd door de band Status Quotes. Status Quotes heeft zich gespecialiseerd in het repertoire van de Frantic Four (Rossi, Parfitt, Lancaster en Coghlan). Twee gitaren, de bas en de drums en 4 mannen die op een missie zijn om de muziek van Status Quo te eren.  

The Clarks staat al jarenlang bekend als de meest succesvolle tributeband van Nederland en is ook te zien op Boet’n Pop. Huisband geweest van Nederland Muziekland, 4 jaar lang huisband van Veronica Inside en natuurlijk 5 jaar in het theater met de Pioniers van de Nederpop en meesterverteller Johan Derksen. Op zaterdag 8 juli brengen ze een ode aan de Golden Earring op Boet’n Pop. En tenslotte de 6-koppige band Straight on Stage. In 3-delig pak (zonnebril meegerekend) zijn de mannen van Straight on Stage op een missie; terug naar de good old days met de vetste classic-rock hits.

Het beloofd dus een geweldige 6e editie te worden van Boet’n Pop op zaterdag 8 juli a.s. Boet’n Pop wordt ook deze keer weer vakkundig gepresenteerd en muzikaal omlijst door Koos Darwinkel. 
De kaartverkoop loopt uitstekend, mensen komen van ver uit de regio en zelfs uit andere delen van het land naar Boet’n Pop om hun favoriete bands te zien. Early bird tickets a € 17,50 per stuk (excl.servicekosten) zijn nog beperkt verkrijgbaar via de ticketsite van Eventree.nl.

Zodra de Early Bird tickets zijn uitverkocht, gaat de organisatie van Boet’n Pop over op de reguliere voorverkoop. Kaarten kosten dan € 20,00 per stuk (excl. servicekosten).