• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Beeldschoon Rolde 2021 afgelast

Helaas kan Beeldschoon Rolde op 8 augustus a.s. niet doorgaan. Corona maakt dat er dusdanige eisen moeten worden gesteld vanuit de gemeente, dat het op dit moment onmogelijk is Beeldschoon Rolde door te laten gaan op een voor de organisatie acceptabele wijze. Ontzettend jammer, maar het is niet anders. 14 augustus 2022 vindt nu de eerstvolgende editie van Beeldschoon Rolde plaats.

Verkoop tickets Boet’n pop en Country Music Festival voor vrienden van de RAS start maandag 21 juni

Van maandag 21 juni tot en met vrijdag 25 juni kunnen vrienden van de RAS dagelijks tussen 18.30 – 20.30 uur tickets kopen voor Boet’n Pop en het Country Music Festival. Er geldt een maximum van 4 tickets per vriendenkaart en de tickets kosten € 5,00 per twee tickets.

Lees meer: Verkoop tickets Boet’n pop en Country Music Festival voor vrienden van de RAS start maandag 21 juni

Boet'n Pop 2021 komt te vervallen

Wegens de omstandigheden komt Boet'n Pop op zaterdag 10 juli a.s. te vervallen. De nieuwe datum is zaterdag 9 juli 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de eerstvolgende editie.

Start voorverkoop 5e editie Boet'n Pop

Zoals het nu lijkt starten we 12 juni a.s. om 10.00 uur met de voorverkoop voor de 5e editie van Boet'n pop. Hou de berichtgeving hierover via Facebook en/of de internetpagina van de Rolder Activiteiten Stichting in de gaten. Als het doorgaat, dan staan de volgende bands op het programma:

  • Blueztrail
  • Morning view
  • De Dijk Tribute
  • Straight on stage

De komende dagen volgt er meer informatie o.a. over ticketverkoop e.d.
Hopelijk tot 10 juli a.s. bij de 5e editie van Boet'n Pop!!

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.