Skip to main content
Avondwandelvierdaagse

Nieuws

Wandel4daagse Rolde start maandag!

Maandag is het zover!!

De start van de 10de editie van de wandel4daagse in Rolde.
Jullie worden tussen 17.30 en 17.45 verwacht bij de Hendrik Kok voor de opening die gedaan wordt door onze burgemeester en Daoud. Als je je nog moet inschrijven, dan raden wij je aan om er eerder te zijn.

Tip!
Op deze avond moet je goed opletten, want wie weet wat je allemaal tegenkomt onderweg! (Vossenjacht) Kijk dus goed om je heen, want ze geven je iets wat je nodig hebt.

Voor de andere avonden worden jullie maandagavond en/of dinsdagochtend geïnformeerd op Facebook en op onze site.

Tot maandag!
#delenislief#

Vanavond laatste voorverkoop avondvierdaagse

Trek je wandelschoenen aan op 27, 28, 29 en 30 mei tijdens de avond wandel4daagse! Dit jaar een extra feestelijke editie. De avond wandel 4daagse bestaat namelijk 10 jaar! 

Let op: VANAVOND (22 MEI) LAATSTE VOORVERKOOP AVONDVIERDAAGSE!! Alleen vanavond kan je je nog inschrijven voor 6 euro pp. Daarna is het 8 euro pp.
Schrijf je dus vanavond nog in, dat scheelt maandag ook nog eens hoop tijd! We zitten in de Boerhoorn van 19.00 tot 20.00 uur. Tot vanavond!!

Lees meer …Vanavond laatste voorverkoop avondvierdaagse

Early Bird actie Boet'n Pop verlengd

T.a.v. Boet'n Pop; voor degene die zich nog niet hebben gemeld voor de vriendenkaartactie voor Boet'n Pop; we hebben besloten de Early Bird actie te verlengen tot en met donderdag 29 februari. Je kunt je vandaag en morgen nog melden om gebruik te maken van de actie 2 kaarten voor € 20,00 (maximaal 2 per adres) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 1 maart kosten de vriendenkaarten voor Boet'n Pop € 25,00 voor 2 (maximaal 2 per adres).

Boet'n Blues

Tevens bieden we vriendenvoordeel voor ons nieuwe evenement op zondagmiddag 14 juli: Boet'n Blues. Ook daarvoor geldt dat je 2 kaarten voor € 20,00 kunt kopen (maximaal 2 per adres, nog geen einddatum aan de actie verbonden). Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. naam en adres). We kunnen jullie dit evenement ten zeerste aanbevelen met optredens van AJ Plug, Blond & Blue en Rusty Licks.

Early Bird actie Boet'n Pop

Let op! Sta je geregistreerd als vriend van de RAS? Stuur dan voor 1 februari een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om nog in aanmerking te komen voor de Early Bird vriendenkaartactie. Graag ter controle o.v.v. je naam, adres en e-mailadres. Na 1 februari gaan we over op de reguliere voorverkoop.

Geen vriend van de RAS? Ook dan kun je tot 1 februari nog profiteren van korting op kaarten voor Boet'n Pop via https://ticketshop.eventree.nl/shop/37174152-fad1-40dc-8487-c7621ba4923c/event/2002. 
Na 1 februari gaan we over op de reguliere voorverkoop.

Beeldschoon Rolde

Rolde staat op zondag 13 augustus a.s. in het teken van kunst en straattheater. Het publiek kan vanaf 11.30 uur tijdens Beeldschoon Rolde genieten van levende standbeelden, straattheater, een markt en vertier voor de kinderen.

Beeldschoon Rolde is intussen een vaste waarde op de agenda van de Rolder Activiteiten Stichting en trekt jaarlijks vele bezoekers naar het centrum van Rolde. Een mooie wandelroute leidt de bezoekers langs prachtige, levende standbeelden. Beeldschoon Rolde mag intussen bijna een internationaal evenement genoemd worden met deelnemende beelden uit zowel Nederland als Oekraïne, Bulgarije en België.

De standbeelden worden door een deskundige jury beoordeeld op onder meer entertainment, ambacht en creativiteit. De beste 3 beelden in 2 categorieën (jeugd en volwassenen) ontvangen een prijs. Daarnaast kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriet. Het beeld met de meeste stemmen van het publiek wint de publieksprijs.

Tijdens de wandeling komt men ook straattheater tegen van onder meer STOP (Stichting Openluchtspel) uit Westerbork.

En als er dan nog wat energie over is na de wandeling, dan kunnen de kinderen zich op de Brink nog even uitleven op de diverse luchtkussens.

Beeldschoon Rolde, zondag 13 augustus 2023 vanaf 11.30 uur in het centrum van Rolde.