• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Activiteiten in 2021

De Rolder Activiteiten Stichting organiseert met veel plezier wisselende evenementen voor jong en oud. In 2020 hebben we helaas alles moeten afblazen door het verschrikkelijke Corona virus. Wij hopen dat dit snel over is en we in 2021 weer leuke evenementen kunnen organiseren. Onze evenementen zijn allemaal onder voorbehoud.

Rabo Clubsupport

De Rolder Activiteiten Stichting bedankt hiermee alle vrienden en mensen die op ons hebben gestemd, maar natuurlijk ook de Rabobank die dit mogelijk heeft gemaakt.

Provincie Drenthe nieuwe evenementen sponsor

De RAS is trots. Natuurlijk vinden wij het jammer dat we niet konden doen wat we graag wilden doen. Door Corona ging alles wat anders, want gezondheid gaat boven alles. We zijn erg trots, want ons evenement Beeldschoon Rolde wordt zeer gewaardeerd. Zo ook door de PROVINCIE DRENTHE. We zijn een belangrijk evenement geworden. Dat laten ze blijken door ons 4 jaar lang te steunen door ons subsidie toe te kennen. Daar zijn wij super trots op! De volgende Beeldschoon Rolde is op 8 augustus 2021.

XL Horrortocht en Familiepuzzeltocht geannuleerd

Helaas... De XL Horrortocht van Rolde in samenwerking met spooktocht Appingedam moeten we in overleg met de gemeente afblazen! Ook de familiepuzzeltocht is geannuleerd. Het is met de 2e Coronagolf die nu ook Drenthe bereikt, niet meer verantwoord.

We doen ons best voor volgend jaar en hopen je dan te zien!

5e editie Boet'n Pop geannuleerd

Helaas gaat de 5e editie van Boet'n Pop dit jaar niet door wegens de maatregelen rondom de coronacrisis. Eén van die maatregelen is dat alle evenementen tot 1 september helaas niet door kunnen gaan. Uiteraard vinden we het ontzettend jammer dat we jullie dit jaar niet kunnen laten genieten van ons mooie programma. Gezondheid gaat echter boven alles. Maar niet getreurd: de 5e editie van Boet'n Pop vindt nu plaats op zaterdag 10 juli 2021. We stellen het dus gewoon een jaartje uit! Graag begroeten we jullie 10 juli 2021 op de Grote Brink in Rolde voor Boet'n Pop. Blijf gezond en graag tot volgend jaar.

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.