• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Terugblik 2021

2021 zit er bijna op. Een bewogen jaar waarin we, zoals iedereen, creatief moesten omgaan met de (on)mogelijkheden wegens Corona. We zijn blij toch nog een aantal leuke activiteiten voor jullie te hebben mogen organiseren. In 2022 hopen we gewoon de activiteiten volgens onze jaarkalender weer te mogen organiseren. Meer informatie hierover onder de knop "Activiteiten". Of hou onze Facebook- en/of Instagrampagina in de gaten voor meer nieuws hierover.
Bijgevoegd een kleine greep uit de foto's die zijn gemaakt tijdens de Smikkelwandeltocht, de autorally "rondje Aa en Hunze", de Rolderfair, het Oktoberfest en het Country Music Festival. We hopen jullie in 2022 weer te treffen bij alle mooie activiteiten die de RAS in de planning heeft.

Lees meer: Terugblik 2021

RolderFair 2021

Na het succes van de RolderFair 2019willen we ook dit jaar weer proberen om een RolderFair te organiseren. Samen met de Rolder Activiteiten Commissie, Ondernemersvereniging Rolde en Univé willen we het weer tot een groot succes maken. We hopen dat je ook enthousiast bent en je wilt opgeven voor de RolderFair 2021, die dit jaar wederom gehouden wordt in een verwarmde tent op de Brink in Rolde.

Lees meer: RolderFair 2021

Beeldschoon Rolde 2021 afgelast

Helaas kan Beeldschoon Rolde op 8 augustus a.s. niet doorgaan. Corona maakt dat er dusdanige eisen moeten worden gesteld vanuit de gemeente, dat het op dit moment onmogelijk is Beeldschoon Rolde door te laten gaan op een voor de organisatie acceptabele wijze. Ontzettend jammer, maar het is niet anders. 14 augustus 2022 vindt nu de eerstvolgende editie van Beeldschoon Rolde plaats.

Boet'n Pop 2021 komt te vervallen

Wegens de omstandigheden komt Boet'n Pop op zaterdag 10 juli a.s. te vervallen. De nieuwe datum is zaterdag 9 juli 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de eerstvolgende editie.

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.