• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Bouke en de Elvis Matters band op Boet’n Pop

Afgelopen zaterdag won Bouke Scholten uit Emmen zeer overtuigend de finale van het SBS-6 programma The Tribute, Battle of the Bands. Zoals Spike van Di-Rect zei: Elvis is back in the building and his name is Bouke. Bouke kreeg van de vakjury dan ook 3 tienen voor zijn uitvoering van Suspicious Minds. Ook het publiek was razend enthousiast en beloonde Bouke met een 9,7. Daarmee staan Bouke en zijn band als headliner 3 avonden te spelen voor een uitverkochte zaal in de Ziggodome. En daarbij stopt het ongetwijfeld niet. Want festivals, popzalen en theaters zullen staan te dringen om Bouke en de Elvis Matters band aan de programmering toe te voegen. Gelukkig had de organisatie van Boet’n Pop in Rolde Bouke al ruim op tijd vastgelegd, ze komen dus zaterdag 8 juli spelen in Rolde. En dat niet alleen, er staan nog meer zeer bekwame bands op het programma.

Lees meer …Bouke en de Elvis Matters band op Boet’n Pop

Wandelvierdaagse Rolde 22 t/m 25 mei 2023

Noteer de datum alvast in je agenda.

Voor de 9ste keer zal de wandel4daagse van start gaan in Rolde. Het evenement zal plaatsvinden van 22 tot en met 25 mei 2023. Er kan gelopen worden voor de 3 km, de 5 km en de 10 km. De langste afstand start om 17.30 uur. De starttijden voor de 3km en de 5km zijn om 18.00 uur. De tijden van de laatste avond kunnen afwijken, hier wordt je tijdig over geïnformeerd. De kosten voor deelname proberen we zo laag mogelijk te houden. Bij voo­­rinschrijving betaal je slechts 6 euro, betaal je op de dag zelf aan de kassa dan is de inschrijving 7,50 euro voor drie of vier dagen wandelplezier. Lukt het je niet om drie dagen mee te kunnen lopen dan bedraagt de deelname voor 1 of twee dagen meelopen 5 euro. Hopelijk zien we je bij de start van dit mooie evenement. 
Om de boel lekker op te vrolijken hebben we dit jaar gekozen voor het thema “Fout”.  

Voorinschrijving vindt plaats op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei van 19.00 – 20.00 in de Boerhoorn, Zuides 50 te Rolde.

Stiltewandeling en Winterwende Wonderland zondag 18 december 2022

Winterwende Wonderland

Op zondag 18 december vindt tussen 14.00 - 21.00 uur de eerste editie van Winterwende Wonderland plaats in het centrum van Rolde.
Winterwende Wonderland is een combinatie van de traditionelere kerstfair en het feest van het licht. Al duizenden jaren wordt de Winterwende in vele culturen op het noordelijk halfrond als feest gevierd. Men viert dan dat het licht, na een periode van duisternis, als het ware rechtsomkeert maakt en dat de dagen gaandeweg weer langer beginnen te worden. Daarom gaat het feest rond de Winterwende veelal gepaard met het maken van veel licht en vuur. Vandaar ook dat er in ieder geval een vuurspuwer aanwezig zal zijn om het feest van het licht kracht bij te zetten. Verder kunnen jullie een leuke (kerst)fair met verlichte kramen verwachten, warmte en gezelligheid en lekker eten en drinken.

Lees meer …Stiltewandeling en Winterwende Wonderland zondag 18 december 2022

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.