• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

RolderFair 2021

Na het succes van de RolderFair 2019willen we ook dit jaar weer proberen om een RolderFair te organiseren. Samen met de Rolder Activiteiten Commissie, Ondernemersvereniging Rolde en Univé willen we het weer tot een groot succes maken. We hopen dat je ook enthousiast bent en je wilt opgeven voor de RolderFair 2021, die dit jaar wederom gehouden wordt in een verwarmde tent op de Brink in Rolde.

Lees meer: RolderFair 2021

Beeldschoon Rolde 2021 afgelast

Helaas kan Beeldschoon Rolde op 8 augustus a.s. niet doorgaan. Corona maakt dat er dusdanige eisen moeten worden gesteld vanuit de gemeente, dat het op dit moment onmogelijk is Beeldschoon Rolde door te laten gaan op een voor de organisatie acceptabele wijze. Ontzettend jammer, maar het is niet anders. 14 augustus 2022 vindt nu de eerstvolgende editie van Beeldschoon Rolde plaats.

Boet'n Pop 2021 komt te vervallen

Wegens de omstandigheden komt Boet'n Pop op zaterdag 10 juli a.s. te vervallen. De nieuwe datum is zaterdag 9 juli 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de eerstvolgende editie.

Verkoop tickets Boet’n pop en Country Music Festival voor vrienden van de RAS start maandag 21 juni

Van maandag 21 juni tot en met vrijdag 25 juni kunnen vrienden van de RAS dagelijks tussen 18.30 – 20.30 uur tickets kopen voor Boet’n Pop en het Country Music Festival. Er geldt een maximum van 4 tickets per vriendenkaart en de tickets kosten € 5,00 per twee tickets.

Lees meer: Verkoop tickets Boet’n pop en Country Music Festival voor vrienden van de RAS start maandag 21 juni

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.