Skip to main content
  • Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Early Bird actie Boet'n Pop verlengd

T.a.v. Boet'n Pop; voor degene die zich nog niet hebben gemeld voor de vriendenkaartactie voor Boet'n Pop; we hebben besloten de Early Bird actie te verlengen tot en met donderdag 29 februari. Je kunt je vandaag en morgen nog melden om gebruik te maken van de actie 2 kaarten voor € 20,00 (maximaal 2 per adres) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 1 maart kosten de vriendenkaarten voor Boet'n Pop € 25,00 voor 2 (maximaal 2 per adres).

Boet'n Blues

Tevens bieden we vriendenvoordeel voor ons nieuwe evenement op zondagmiddag 14 juli: Boet'n Blues. Ook daarvoor geldt dat je 2 kaarten voor € 20,00 kunt kopen (maximaal 2 per adres, nog geen einddatum aan de actie verbonden). Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v. naam en adres). We kunnen jullie dit evenement ten zeerste aanbevelen met optredens van AJ Plug, Blond & Blue en Rusty Licks.

Early Bird actie Boet'n Pop

Let op! Sta je geregistreerd als vriend van de RAS? Stuur dan voor 1 februari een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om nog in aanmerking te komen voor de Early Bird vriendenkaartactie. Graag ter controle o.v.v. je naam, adres en e-mailadres. Na 1 februari gaan we over op de reguliere voorverkoop.

Geen vriend van de RAS? Ook dan kun je tot 1 februari nog profiteren van korting op kaarten voor Boet'n Pop via https://ticketshop.eventree.nl/shop/37174152-fad1-40dc-8487-c7621ba4923c/event/2002. 
Na 1 februari gaan we over op de reguliere voorverkoop.

Beeldschoon Rolde

Rolde staat op zondag 13 augustus a.s. in het teken van kunst en straattheater. Het publiek kan vanaf 11.30 uur tijdens Beeldschoon Rolde genieten van levende standbeelden, straattheater, een markt en vertier voor de kinderen.

Beeldschoon Rolde is intussen een vaste waarde op de agenda van de Rolder Activiteiten Stichting en trekt jaarlijks vele bezoekers naar het centrum van Rolde. Een mooie wandelroute leidt de bezoekers langs prachtige, levende standbeelden. Beeldschoon Rolde mag intussen bijna een internationaal evenement genoemd worden met deelnemende beelden uit zowel Nederland als Oekraïne, Bulgarije en België.

De standbeelden worden door een deskundige jury beoordeeld op onder meer entertainment, ambacht en creativiteit. De beste 3 beelden in 2 categorieën (jeugd en volwassenen) ontvangen een prijs. Daarnaast kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriet. Het beeld met de meeste stemmen van het publiek wint de publieksprijs.

Tijdens de wandeling komt men ook straattheater tegen van onder meer STOP (Stichting Openluchtspel) uit Westerbork.

En als er dan nog wat energie over is na de wandeling, dan kunnen de kinderen zich op de Brink nog even uitleven op de diverse luchtkussens.

Beeldschoon Rolde, zondag 13 augustus 2023 vanaf 11.30 uur in het centrum van Rolde.

Bouke en de Elvis Matters band op Boet’n Pop

Afgelopen zaterdag won Bouke Scholten uit Emmen zeer overtuigend de finale van het SBS-6 programma The Tribute, Battle of the Bands. Zoals Spike van Di-Rect zei: Elvis is back in the building and his name is Bouke. Bouke kreeg van de vakjury dan ook 3 tienen voor zijn uitvoering van Suspicious Minds. Ook het publiek was razend enthousiast en beloonde Bouke met een 9,7. Daarmee staan Bouke en zijn band als headliner 3 avonden te spelen voor een uitverkochte zaal in de Ziggodome. En daarbij stopt het ongetwijfeld niet. Want festivals, popzalen en theaters zullen staan te dringen om Bouke en de Elvis Matters band aan de programmering toe te voegen. Gelukkig had de organisatie van Boet’n Pop in Rolde Bouke al ruim op tijd vastgelegd, ze komen dus zaterdag 8 juli spelen in Rolde. En dat niet alleen, er staan nog meer zeer bekwame bands op het programma.

Lees meer …Bouke en de Elvis Matters band op Boet’n Pop

Wandelvierdaagse Rolde 22 t/m 25 mei 2023

Noteer de datum alvast in je agenda.

Voor de 9ste keer zal de wandel4daagse van start gaan in Rolde. Het evenement zal plaatsvinden van 22 tot en met 25 mei 2023. Er kan gelopen worden voor de 3 km, de 5 km en de 10 km. De langste afstand start om 17.30 uur. De starttijden voor de 3km en de 5km zijn om 18.00 uur. De tijden van de laatste avond kunnen afwijken, hier wordt je tijdig over geïnformeerd. De kosten voor deelname proberen we zo laag mogelijk te houden. Bij voo­­rinschrijving betaal je slechts 6 euro, betaal je op de dag zelf aan de kassa dan is de inschrijving 7,50 euro voor drie of vier dagen wandelplezier. Lukt het je niet om drie dagen mee te kunnen lopen dan bedraagt de deelname voor 1 of twee dagen meelopen 5 euro. Hopelijk zien we je bij de start van dit mooie evenement. 
Om de boel lekker op te vrolijken hebben we dit jaar gekozen voor het thema “Fout”.  

Voorinschrijving vindt plaats op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei van 19.00 – 20.00 in de Boerhoorn, Zuides 50 te Rolde.