• Hof van Saksen

Buitengewoon genieten op Hof van Saksen

Hof van Saksen is de perfecte locatie voor een dagje uit. Indoorspeelparadijs Harrewar met de vernieuwde peuterhoek staat garant voor plezier met het hele gezin. In ons zwembad kunt u zich de hele dag vermaken met urenlange waterpret op de wildwaterbaan, baantjes trekken in het wedstrijdbad, spelen in het peuterbad of heerlijk ontspannen in één van de whirlpools.

Buitenactiviteiten zijn er in overvloed, zoals de Sportarena en de strandspeeltuin met klimtoren. Daarnaast kunt u een unieke buitensport uitoefenen: een combinatie van golf en voetbal op onze 18-holes FootGolfbaan.

In onze Spa & Wellness kunt van ongekende luxe genieten en u in de watten laten leggen met massages, beautybehandelingen, manicure of pedicure. Kom tot rust in de verschillende sauna's, het Turks stoombad of de jacuzzi.

Ook voor een ontspannen avond vindt u op altijd een restaurant dat past bij uw gezelschap, de sfeer van het moment, uw smaak en uw budget. In Brasserie Coccinella serveren wij regionale en internationale gerechten, in het sfeervolle Grand café kunt u zowel lunchen als dineren, in Gusto kunt u van vers bereide pizza’s kunt genieten of u kunt in ons self-service restaurant Al Fresco kiezen uit een verscheidenheid aan gerechten.

Wist u dat Hof van Saksen een unieke locatie is voor een kinderfeestje? Zo bieden wij bijvoorbeeld klimmen en klauteren in de Harrewar, eindeloos springplezier in de Bounz® Arena met 24 trampoline velden, een kids-manicure workshop of een spannende onderwatertocht met onderwaterscooters.

Waarom Hof van Saksen en Rolde?

Hof van Saksen ligt vlakbij Rolde en wil ook graag lokaal laten zien dat een goede samenwerking in het belang is van ons gezamenlijk toeristisch product.

Op onze website www.hofvansaksen.nl/daggasten kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken.

Ook sponsor worden? Vraag naar de mogelijkheden!

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.