Skip to main content
  • Boet'n Pop

Boet'n Pop

Bouke Scholten uit Emmen heeft afgelopen seizoen zeer overtuigend het programma The Tribute, Battle of the Bands gewonnen. Zoals Spike van Di-Rect zei: Elvis is back in the building and his name is Bouke. Gelukkig had de organisatie van Boet’n Pop in Rolde Bouke al ruim op tijd vastgelegd, ze komen dus zaterdag 8 juli spelen in Rolde. En dat niet alleen, er staan nog meer zeer bekwame bands op het programma.

Boet’n Pop wordt op zaterdag 8 juli a.s. geopend door lokale rockband Lekker Fris. Lekker Fris speelt al jaren samen de fijnste rockcovers en is als band zeer geliefd bij de inwoners van Rolde e.o.  

Daarnaast kan het publiek rekenen op de lekkerste nummers van Status Quo uitgevoerd door de band Status Quotes. Status Quotes heeft zich gespecialiseerd in het repertoire van de Frantic Four (Rossi, Parfitt, Lancaster en Coghlan). Twee gitaren, de bas en de drums en 4 mannen die op een missie zijn om de muziek van Status Quo te eren.  

The Clarks staat al jarenlang bekend als de meest succesvolle tributeband van Nederland en is ook te zien op Boet’n Pop. Huisband geweest van Nederland Muziekland, 4 jaar lang huisband van Veronica Inside en natuurlijk 5 jaar in het theater met de Pioniers van de Nederpop en meesterverteller Johan Derksen. Op zaterdag 8 juli brengen ze een ode aan de Golden Earring op Boet’n Pop.

En tenslotte de 6-koppige band Straight on Stage. In 3-delig pak (zonnebril meegerekend) zijn de mannen van Straight on Stage op een missie; terug naar de good old days met de vetste classic-rock hits.

Het beloofd dus een geweldige 6e editie te worden van Boet’n Pop op zaterdag 8 juli a.s. Boet’n Pop wordt ook deze keer weer vakkundig gepresenteerd en muzikaal omlijst door Koos Darwinkel.

18.00 – eindtijd 19.00: Lekker Fris
19.30 – eindtijd 20.30: Status Quotes
21.00 – eindtijd 21.50: The Clarks
22.30 – eindtijd 23.30: Bouke & Elvis Matters Band
00.15 – eindtijd 01.15: Straight on Stage

Wijzigingen voorbehouden

Presentatie/DJ: Koos Darwinkel

Meer informatie

Startdatum 08-07-2023
Prijs per persoon €22.50
Locatie Grote Brink in Rolde

Wij accepteren geen inschrijvingen meer