Skip to main content
  • Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Muziekweekend RAS

Komende week wordt de Brink in Rolde klaargemaakt voor het muziekweekend! 

Oes Feessie

Het muziekweekend gaat op vrijdag 7 juli tussen 20.00 - 00.00 uur van start met "Oes Feessie". Volledig georganiseerd door een aantal zeer enthousiaste jongeren uit Rolde e.o. met ondersteuning vanuit de RAS.

"Oes Feessie" is voor iedereen gratis toegankelijk. Daarmee houdt de organisatie het evenement laagdrempelig en hoopt het een leuk evenement te zijn voor alle leeftijden. Uiteraard heeft de organisatie zich te houden aan de regels omtrent alcoholgebruik, daarom worden 18+ bandjes aan de deur verstrekt.
Tijdens Oes Feessie kan er gefeest op de muziek van De Dikdakkers en Chef Confetti en John Kanon.

Boet'n Pop

Vervolgens op zaterdag 8 juli tussen 18.00 - 01.30 uur: Pop- en rockfestival Boet'n Pop. Met wederom een line-up waar de organisatie trots op is. Voor de timetable verwijzen we naar het nieuwsbericht hierover op deze site.
Vrienden van de RAS hebben op woensdag 5 juli nog een allerlaatste kans om met voordeel 2 vriendenkaarten te kopen voor Boet'n Pop. Aan de kassa worden geen kaarten met korting meer verkocht.
Wanneer:    Woensdag 5 juli tussen 18.30 - 19.30 uur

Waar:            Brink Rolde (er kan gepind worden)
Wat:              2 vriendenkaarten voor € 20,00 (maximaal 2 kaarten per adres)

De laatste 50 voorverkoop kaarten voor Boet'n Pop zijn online in de verkoop gegaan via https://shops.eventree.nl/nl/shop/37174152-fad1-40dc-8487-c7621ba4923c.

Op=op dus. Mochten deze tickets ook uitverkocht zijn, dan ben je aangewezen op de aanschaf van een ticket via de kassa (zolang de voorraad strekt).

Country Music Festival

Traditiegetrouw wordt het muziekweekend afgesloten met het Country Music Festival.
Op 9 juli staat De Brink Rolde in het teken van Rootsmuziek. Naast bekende bands als Ramblin’ Boots, singer Songwriter Yara Beeks en een aantal nieuwe talenten treedt ook de enige echte HANNAH MAE op!
Vrienden van de RAS hebben op woensdag 5 juli a.s. de allerlaatste kans om met voordeel 2 vriendenkaarten te kopen. Aan de kassa worden geen kaarten met korting meer verkocht.

Wanneer:    Woensdag 5 juli tussen 18.30 - 19.30 uur
Waar:            Brink Rolde (er kan gepind worden)
Wat:              2 vriendenkaarten voor € 10,00 (maximaal 2 kaarten per adres)

Daarnaast zijn er online tickets te koop via https://shops.eventree.nl/nl/shop/37174152-fad1-40dc-8487-c7621ba4923c

Mochten deze tickets uitverkocht zijn, dan ben je aangewezen op de aanschaf van een ticket via de kassa (zolang de voorraad strekt).