Skip to main content
  • Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

16 en 17 mei a.s. (voor)verkoop tickets Boet'n Pop en Country Music Festival in de Boerhoorn

Tijdens de voorinschrijving van de wandel-4-daagse op dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei van 19.00 – 20.00 kan men in de Boerhoorn (Zuides 50) terecht voor de aanschaf van (vrienden)kaarten voor Boet'n pop en het Country Music Festival.

Boet'n Pop

Vrienden van de RAS profiteren van extra voordeel, maar ook als je geen vriend bent kun je op 16 of 17 mei tickets kopen voor Boet'n Pop. Vrienden van de RAS kunnen 2 kaarten voor € 20,00 aanschaffen (maximaal 2 per adres). Reguliere tickets voor Boet'n Pop kosten € 20,00 per stuk.
Ben je nog geen vriend van de RAS, dan ben je die avonden ook welkom om vriend te worden en meteen te profiteren van de vriendenkorting.

Country Music festival

Ook hierbij profiteren vrienden van de RAS van extra voordeel. Maar ook als je geen vriend bent kun je op 16 of 17 mei tickets kopen voor het Country Music festival. Vrienden van de RAS kunnen 2 kaarten voor € 10,00 aanschaffen (maximaal 2 per adres). Daarnaast zijn er op dit moment nog Early Bird tickets verkrijgbaar a € 10,00 per stuk. Zodra de Early Bird tickets uitverkocht zijn, stappen we over op de reguliere verkoop. De tickets kosten dan € 15,00 per stuk.  

Ben je nog geen vriend van de RAS, dan ben je die avonden ook welkom om vriend te worden en meteen te profiteren van de vriendenkorting.