• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Stiltewandeling en Winterwende Wonderland zondag 18 december 2022

Winterwende Wonderland

Op zondag 18 december vindt tussen 14.00 - 21.00 uur de eerste editie van Winterwende Wonderland plaats in het centrum van Rolde.
Winterwende Wonderland is een combinatie van de traditionelere kerstfair en het feest van het licht. Al duizenden jaren wordt de Winterwende in vele culturen op het noordelijk halfrond als feest gevierd. Men viert dan dat het licht, na een periode van duisternis, als het ware rechtsomkeert maakt en dat de dagen gaandeweg weer langer beginnen te worden. Daarom gaat het feest rond de Winterwende veelal gepaard met het maken van veel licht en vuur. Vandaar ook dat er in ieder geval een vuurspuwer aanwezig zal zijn om het feest van het licht kracht bij te zetten. Verder kunnen jullie een leuke (kerst)fair met verlichte kramen verwachten, warmte en gezelligheid en lekker eten en drinken.

Stiltewandeling

Daarnaast vindt er, In samenwerking met Uitvaartzorg Bijzonder, een stille wandeling plaats. Het thema zegt het al; het is een wandeling in volledige stilte en zal gaan langs de rand van het prachtige dorp Rolde. De route is ongeveer 2,5 kilometer en gaat over verharde paden. Wij vragen u een kleine veldkei mee te nemen. Het hoe en waarom zal u tijdens deze wandeltocht duidelijk worden. De eerste groep zal om 18.30 uur vertrekken vanaf de kleine brink in Rolde waar ook de BijZonder® Winterwende Wonderland zal zijn. Dit is ook het eindpunt van de route. De 2de en laatste groep zal starten omstreeks 19.45 uur. Opgave is gewenst. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Bij grotere opgave zal er een extra groep ingelast worden. Bij terugkomst is er tijd en ruimte om heerlijk te beppen/praten. Indien nodig is er professionele ondersteuning aanwezig. Opgave voor de Stille Wandeling via Uitvaartzorg BijZonder: Telefoonnummer:0592 - 85 34 35, Mobiel nummer:06 - 55 777 145, WhatsApp nummer:06 - 55 777 145, E-mailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of kijk ook op https://uitvaartzorg-bijzonder.nl/agenda/

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.