• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Belangrijk nieuwsbericht Boet’n Pop!

Vandaag werden wij als organisatie op de hoogte gesteld van het feit dat Mart Hoogkamer a.s zaterdag niet komt! We hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen hoe teleurgesteld wij hierover zijn, maar ziek is ziek. Erg jammer ook voor de fans die hem graag hadden willen zien, maar hier is sprake van overmacht. Wij wensen Mart veel beterschap toe.

De RAS zou de RAS niet zijn als er niet meteen gezocht is naar een goede oplossing. Lastig zo kort van tevoren. Maar dankzij de samenwerking met ons boekingskantoor en de medewerking van de andere bands die bereid waren wat te schuiven in het programma, zijn we tot een (naar onze mening) meer dan passende oplossing gekomen. Met trots kunnen wij dan ook meedelen dat EMMA HEESTERS voor jullie komt optreden zaterdagavond.

Emma Heesters is een gepassioneerd singer-songwriter, performer en de meest gevolgde Nederlandse muzikale Youtuber. Emma is haar carrière begonnen met het uploaden van door haar uitgebrachte covers op Youtube en had daarmee al snel een schare trouwe fans over de hele wereld. Ze heeft deelgenomen aan het programma “Beste zangers”, kreeg Platinum voor haar debuutsingle Pa Olvidarte en was de eerste Nederlandse winnaar van de MTV Push Awards in 2019.
Kortom; Emma is niet meer weg te denken uit de Nederlandse (en internationale) muziekscene. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat zij zaterdag nog een mogelijkheid zag om naar Rolde te komen ondanks haar drukke programma. Tot zaterdag!

Let op: tickets zijn nog tot en met zaterdag 17.00 uur via de voorverkoop verkrijgbaar via Eventree.nl a € 15,00 per stuk (exclusief servicekosten). Daarna kun je een ticket aan de kassa kopen a € 20,00 per stuk.

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.