• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Nieuws m.b.t. wandel 4 daagse!!!!

Wij hebben er zin in!

Na 2 jaar mogen we gelukkig weer van start gaan met de organisatie van de Wandel4daagse. De Wandel4daagse vindt plaats van 7 tot en met 10 juni. Noteer deze data alvast in je agenda!!! Voor de 8ste keer vindt dit grootse evenement plaats in Rolde.

Afstanden

Er kan gelopen worden voor de 3 km, de 5 km en de 10 km. De langste afstand start om 17.30 uur. De starttijden voor de 3 en 5 km zijn om 18.00 uur. De tijden voor de laatste avond kunnen afwijken, hier word je tijdig over geïnformeerd. Er wordt gestart vanaf Interzorg Hendrik Kok in Rolde.

Kosten

De kosten voor deelname proberen we zo laag mogelijk te houden. Bij voorinschrijving betaal je slechts € 6,00. Betaal je op de dag zelf aan de kassa, dan is het inschrijfgeld € 7,50 voor 3 of 4 dagen wandelplezier. Lukt het je niet om minimaal 3 dagen te kunnen lopen, dan betaal je € 5,00 voor 1 of 2 dagen meelopen.

Voorinschrijving

Voorinschrijving vindt plaats op dinsdag 17 mei en woensdag 18 mei van 18.30 - 19.30 in de Boerhoorn, Zuides 50 te Rolde. Hopelijk zien we je bij de start van dit mooie evenement! Om de boel lekker op te vrolijken dit jaar hebben we gekozen voor het thema "Fleurig Rolde". Let op! Er wordt gestart vanaf Interzorg Hendrik Kok in Rolde.

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.