• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Verkoop tickets Boet’n pop en Country Music Festival voor vrienden van de RAS start maandag 21 juni

Van maandag 21 juni tot en met vrijdag 25 juni kunnen vrienden van de RAS dagelijks tussen 18.30 – 20.30 uur tickets kopen voor Boet’n Pop en het Country Music Festival. Er geldt een maximum van 4 tickets per vriendenkaart en de tickets kosten € 5,00 per twee tickets.

Om toegang te krijgen tot beide festivals dient men het volgende mee te nemen naar het evenement: het toegangsticket + een geldig coronatoegangsbewijs + een geldig legitimatiebewijs.

Een geldig corona toegangsbewijs is een officiële negatieve testuitslag van maximaal 40 uur oud of een vaccinatiebewijs (volledig gevaccineerd) of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Zie voor meer informatie ook https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openingsplan/stap-4-openingsplan

Om een toegang te krijgen met een negatieve testuitslag, moet men een afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org/ of via de CoronaCheck-app.

Tickets zijn de komende week dagelijks verkrijgbaar tussen 18.30 – 20.30 uur aan het adres Seendlaan 6 in Rolde.

Hou verdere berichtgeving over beide evenementen de komende weken in de gaten via deze site en/of via de Facebookpagina van de Rolder Activiteiten Stichting.

Let op; mochten beide evenementen door de omstandigheden niet door kunnen gaan, dan blijven gekochte tickets geldig voor de eerstvolgende editie.

Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.