Skip to main content
  • Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Autorally Rolder Activiteiten Stichting succes

ROLDE – De Rolder Activiteiten Stichting heeft zaterdag opnieuw een coronaproof activiteit gehouden. 45 auto’s namen deel aan de autorally ‘Rondje Aa en Hunze‘.

De deelnemers namen met eigen auto deel aan een navigatieroute van ruim 75 kilometer door de gehele gemeente Aa en Hunze. Onderweg moest men diverse vragen beantwoorden, letters verzamelen en mooie foto’s maken. De mooiste foto met het thema ‘verrassend Aa en Hunze’ leverde een prijs op. Dat werd de foto van molen De Juffer in Gasselternijveen.

Voor onderweg kregen de deelnemers een picknickbox mee, prima verzorgd met hulp van plaatselijke ondernemers. Dankzij het stralende weer kon het dak van deelnemende cabrio’s naar beneden en kon de inhoud van de picknickbox onderweg in het zonnetje opgegeten worden op één van de mooie plekken die de gemeente rijk is.

,,De deelnemers waren na afloop van de rally erg enthousiast over de mooie route en verrast langs plekken te zijn gekomen waar men nog niet eerder geweest was. Wederom een geslaagde, veilige activiteit in deze tijd waarin men duidelijk behoefte heeft aan een verzetje. De organisatie van de RAS vindt het fijn daaraan weer een steentje te hebben bijgedragen en is blij met de leuke respons op de autorally”, aldus Karin Reinders van De RAS.