• Avondwandelvierdaagse

    Nieuws

Boet'n Pop 2019

Voor de 4e keer organiseert de Rolder Activiteiten Stichting op 13 juli het muziek festival Boet’n Pop op de Grote Brink in Rolde. Vanaf 16.00 uur kan men genieten van de betere Tribute- en coverbands onder het genot van een hapje en drankje.

Om 16.00 uur trapt de jonge, muzikale, producer MARC MEKKES Boet’n Pop af. Hij “draait”muziek in diverse muziekstijlen. Zeker de moeite waard om te komen kijken.

BLUEZTRAIL zal van 16.30 tot 17.30 uur. Hun bluesklanken ten gehore brengen. Voor de 2e keer op het Boet’n Pop podium en daar zijn we als organisatie heel blij mee.

MORNING VIEW speelt van 18.15 tot 19.30 uur. Ze timmeren al sinds 2013 aan de weg en worden vooral geïnspireerd door de alternatieve rockmuziek van de jaren negentig. MORNING VIEW brengt jullie muziek van bijvoorbeeld Pearl Jam, Alice in Chains, Nirvana, Stone Temple Pilot, Live enz.

Dit jaar een internationale band op Boet’n Pop. Vanaf 20.00 uur tot 21.45 uur speelt de THE BEATLES REVIVAL uit het Tsjechische Praag de welbekende klanken van de Beatles. Haast niet van de echgte Beatles te onderscheiden en daarom zijn wij erg trots dat THE BEATLES RIVIVAL op 13 juli Rolde aandoet en speelt op het Boet’n Pop podium!

Wie houdt er nou niet van Bruce Springsteen. Dat is de reden waarom de Boet’n Pop organisatie op 13 juli THE BRUCEBAND naar Rolde heeft gehaald. Van 22.15 tot 00.00 uur rockt het op het podium.

Als afsluiter spelen met veel enthousiasme en gevoel de 5 jongens van 5TH WHEEL alle hits uit de jaren 60, 70 en 80. Van 0.30 tot 1.30 uur spelen zij nummers van o.a. Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en vele anderen.

Het geheel wordt gepresenteerd door onze dj. Koos Darwinkel van JK Entertainment.

Kom dus op 13 juli a.s. naar De Grote Brink in Rolde.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 7,50 te koop bij Cheapy en de Patathoes in Rolde of via de website van de Rolder Activiteiten Stichting (www.ras-rolde.nl). Op de dag zelf betaal bij de kassa van Boet’n Pop € 10,00. Voor verder informatie check de website van de RAS of vind ons op Facebook of Instagram.

Graag tot ziens op 13 juli a.s. in Rolde voor BOET’N POP!!

Activiteiten

Er zijn geen komende evenementen

Volg ons


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle leuke en gezellige activiteiten in Rolde!
Copyright © 2019 Rolder Activiteiten Stichting. Alle rechten voorbehouden.